Kursinformation och priser

Kvällskurs i keramik och drejning 5 ggr / 10ggr

Under 5 kvällar får du fördjupa dig mer i  keramikteknikerna – tumning, ringling, kavling och drejning. Sista kurstillfället glaserar vi. Både nybörjare och du som arbetat med lera tidigare är välkomna. I en liten grupp på 4-8 deltagare får du mycket handledning utifrån din nivå. Pris för kursen 2200 kr + anmälningsavgift 700kr (2900 kr). Kostnad för material tillkommer, men du betalar bara för det du väljer att bränna (70kr/kg lera inkl. glasyr och bränning). Vill du gå 10gg och bokar 2 kurser efter varandra ges 10% rabatt om de bokas samtidigt.


Kommande kursdatum klicka här:

Sommarkurs i keramik och drejning intensivkurs

För dig som vill fördjupa dig och jobba intensivt i keramikteknikerna – tumning, ringling, kavling, drejning och glasering. Både nybörjare och du som arbetat med lera tidigare är välkomna. I en liten grupp på 4-8 deltagare får du mycket handledning utifrån din nivå. Jag bjuder på fika, men lunch tar du med dig. Det finns tillgång till micro i ateljén. Pris 3250 kr + anmälningsavgift 700 kr (3950 kr). Kostnad för material tillkommer, men du betalar bara för det du väljer att bränna (70kr/kg lera inkl. glasyr och bränning). Vi arbetar med lera i 4 dagar och träffas vid ett senare tillfälle för glasering.


Kommande kursdatum klicka här:

Heldagskeramik / Julklappsverkstad

Under en dag får du koncentrerat skapa vackra saker i keramik. Vi tummar, ringlar, kavlar och drejar. Tillsammans bestämmer vi en tidpunkt för glasering ca1- 2 veckor efter kursen. Både nybörjare och du som arbetat med lera tidigare är välkomna. I en liten grupp på 4-8 deltagare får du mycket handledning utifrån din nivå.Jag bjuder på fika, men lunch tar du med dig. Det finns tillgång till micro i ateljén. Pris 900 kr+ anmälningsavgift 700 kr (1600kr). Kostnad för material tillkommer, men du betalar bara för det du väljer att bränna (70kr/kg lera inkl. glasyr och bränning).


Kommande kursdatum klicka här:

Prova-på keramik och drejning:

Under ett par timmar får du under handledning prova på hur roligt det är att dreja kavla och skulptera. I priset ingår glasering och bränning av 2 alster per person.Kursen ges vid 4-8 anmälda deltagare (från 7 år i vuxet sällskap). Pris 700 kr per person inklusive moms och material.

Kommande kursdatum klicka här: